Tervetuloa  VaVin  kotisivuille

1/20

AJANKOHTAISTA:

TIEDOTE 08.03.2021 ǀ VAVI

Koronatilanteen ja -rajoitusten johdosta VAVI ry:n hallitus on päättänyt keskeyttää yhdistyksen koulutukset toistaiseksi. Myös huhtikuulle suunniteltu tokokoe siirretään.

Lisätietoa ja tulevat tapahtumat: Tapahtumat/Kokeet 

VaVi ry / vavikoirat.wixsite.com/vepe

VaVi ry järjestää koirien vesipelastuskoulutuksia ja -kokeita (VEPE) sekä rally-tokokokeita ja erilaisia koiramaisia tapahtumia Salon seudulla. Vepekoulutuksia järjestetään kerran viikossa läpi kesän toukokuusta syyskuulle. Seuraa tulevia tapahtumiamme tapahtumat/kokeet -sivulta.

 

Vepeä voi harrastaa lähes kaikenrotuisilla koirilla, jos koira ui mielellään ja on fyysisiltä ominaisuuksiltaan riittävän kookas ja voimakas jaksaakseen hinata pelastettavaa henkilöä ja kumivenettä, jossa on 2-3 henkilöä. Koiran perustottelevaisuuden tulee olla kunnossa, eikä koira saa olla arka tai aggressiivinen vieraita ihmisiä/koiria kohtaan. Koiran tulee myös osata odottaa suoritusvuoroaan rauhallisesti ja haukumatta. Koirien vesipelastuskokeita järjestetään ympäri Suomen niin etelässä kuin pohjoisessa ja meressä sekä järvissä. Koko päivän kestävään kokeeseen otetaan max 14 koirakkoa ja nk. iltakokeeseen max 8 koirakkoa. Koeliikkeet koostuvat uinnista, veneestä hypystä, esineen viennistä, veneen hinauksesta ja hukkuvan pelastamisesta. Lue lisää vepestä ja rally-tokosta ja lajien harrastamisesta Lajiesittely-sivulta.

Yhteistyössä:

sponsori_petmart2.gif

© 2021 VaVi ry.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now