Vepe 2020

 

Vepetreenit vko 22 ->

Viikolla 22 pidetään vepetreenit lammella alkuperäisillä ryhmäjaoilla; eli tiistain ryhmä 26.5. ja torstain ryhmä 28.5. Treenit alkavat klo 17.15. Toistaiseksi treenit pidetään erityisjärjestelyin, eli vain yksi ohjaaja/koira ja ohjaajat eivät voi tulla veneeseen. Treeneissä pidetään turvavälit, ja rannassa on käsidesiä. Suosittelemme hansikkaitten käyttöä yhteisiä välineitä käsiteltäessä. Tästä eteenpäin treenit jatkuvat viikottain tiistaisin ja torstaisin klo 17.15, jollei Suomen hallitukselta tai Kennelliitolta tule sellaisia uusia ohjeistuksia, jotka estävät harjoitusten järjestämisen. Ilmoittakaa osallistumisestanne ensi viikon treeneihin viimeistään 24.5. Maksu 15 euroa/kerta tai kausimaksu maksettu. Jokainen treeneihin ja tapahtumiin osallistuva henkilö osallistuu omalla vastuullaan. Kennelliitto, järjestävä yhdistys, toimitsijat tai kouluttajat eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista. Rantaan ei saa tulla, jos on minkäänlaisia flunssa- tai muita sairausoireita tai epäilystä koronaan altistumisesta.

 

vko 21 vepetreenit lammella: 19.5., 20.5. ja 21.5. klo 17:15.

Treeneihin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 6 koirakkoa/ryhmä (jokaisella koiralla vain yksi ohjaaja). Alkuperäinen ryhmäjako ei ole vielä voimassa koronatilanteen vuoksi. Treenit järjestetään niin, että käytössä on vain YKSI vene ja veneessä järjestävän yhdistyksen toimitsijat; eli ohjaajat eivät tule veneeseen tässä vaiheessa. Jos haluat osallistua treeneihin, niin laita viestiä vavi.vepe@gmail.com. Ilmoittautumiset viimeistään 15.5. Maksu 15 euroa/kerta tai kausimaksu maksettu. Kertamaksut käteisellä rantaan. Osallistuminen edellyttää, ettei ole minkäänlaisia flussa- tai muita sairausoireita, eikä epäilyä korona-altistumisesta.

 

VaVin vepetreenikausi aloitetaan ensi viikolla lammella!

Treenipäivät ensi viikolla ovat: 12.5., 13.5. ja 14.5. klo 17:15 alkaen.

Alkuperäinen ryhmäjako siis ei vielä ole voimassa (koronatilanteen vuoksi). Treeneihin otetaan MAKSIMI 5 KOIRAKKOA (jokaisella koiralla vain yksi ohjaaja). Treenit järjestetään niin, että käytössä on vain YKSI VENE ja veneessä järjestävän yhdistyksen toimitsijat; eli ohjaajat eivät tule veneeseen tässä vaiheessa. Jos haluat tulla mukaan, niin laita viestiä vavi.vepe@gmail.com. Maksu 15 euroa/kerta tai kausimaksu maksettu. Kertamaksut käteisellä rantaan. Osallistuminen edellyttää, ettei ole minkäänlaisia flussaoireita!

 

Tiedote 23.4.2020

Eilisessä (22.4.) Suomen hallituksen koronatilannetta koskevassa tiedotustilaisuudessa ei vielä ilmoitettu esim. kokoontumisrajoitusten jatkosta, muutoin kuin suurien (yli 500 hlön) tapahtumien osalta. Myöskään Suomen kennelliitto ei ole antanut jatkomääräyksiä, vaan tällä hetkellä eletään aiemmin määrättyjen rajoitusten mukaisesti. Kaikki Suomen kennelliiton alaiset kokeet ja tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti (tai siirretty myöhemmäksi), yli 10 henkilön kokoontumiset on kielletty 13.5.2020 asti ja myös tarpeetonta kokoontumista alle 10 henkilön ryhmissä tulee välttää, mikä tarkoittaa sitä, että tällaisten rajoitusten voimassaollessa ja ennen kuin mahdolliset uudet rajoitukset selviävät, ei VaVin ryhmien vepetreenikauden alkamisesta ole mahdollista päättää, eikä myöskään järjestää yhteisiä rally-tokokoulutuksia.

Suomen hallitus tiedottaa seuraavan kerran 3.5. tulevista rajoituksista tai aiempien rajoitusten mahdollisesta höllentämisestä/tiukentamisesta. Kennelliiton hallitus kokoontuu 7.5. ja voi mahdollisesti antaa omia määräyksiään. VaVi seuraa tilannetta ja informoimme jäsenistöä, kun jotain uutta tietoa saadaan.

 

Päivitys 13.4.2020:

Tällä hetkellä ei ole uutta tietoa vepekauden alkamisesta. Kennelliiton hallituksen kokouksessa ei päätetty kesän koiratapahtumien kohtalosta sen kummemmin: "Kennelliiton hallitus seuraa koronatilannetta ja varautuu siihen, että kesän tapahtumia voidaan joutua perumaan." Tällä hetkellä tapahtumien järjestämiskielto on voimassa 31.5.2020 asti. Eli seuraamme VaVissa virustilannetta ja odotamme, Suomen hallituksen ja Kennelliiton jatkopäätöksiä. Kausimaksun voi tässä tilanteessa jättää maksamatta. Infotaan lisää heti kun tietoa tulee ja vepekauden alkaminen on mahdollista. Pysykää terveenä!

 

Kauden 2020 treenipaikkojen haku alkoi 12.1.

ja paikat täyttyivät heti ensimmäisenä hakupäivänä.

Paikan saaneille on lähetetty sähköpostilla vahvistus.

 

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysyä osoitteesta vavi.vepe@gmail.com

Treeniryhmiä on vuonna 2020 kaksi. Treenit alkavat klo 17:30 (kaikki tulevat paikalle 10-15 min. aiemmin laittamaan välineet ja rannan kuntoon). Ryhmät käynnistyvät toukokuussa, vkolla 19 ja treenit jatkuvat viikottain elokuun loppuun saakka. Kausimaksu 2020 on 100 euroa, ja se maksetaan paikkojen vahvistuttua. Lisätietoja voit kysyä osoitteesta: vavi.vepe@gmail.com.

© 2020 VaVi ry.       Yhteistyössä:

sponsori_2019_iso_valk.gif
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now