Yhteistyössä:

 

PetMart – Edukas eläinkauppa Salossa

Salon Akvaarioliike on tunnettu, jo 40 vuotta toiminut eläinkauppa Salon keskustassa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman ruokia, tarvikkeita ja muita tuotteita lähes kaikille lemmikeille laadukkailta tuotemerkeiltä. Myymme myös lemmikkieläimiä; jyrsijöitä, akvaariokaloja ja matelijoita. Tule ihmeessä katselemaan ja tekemään ostoksia! Jos haluat kysyä lemmikeistä tai tuotteistamme etukäteen, ota rohkeasti yhteyttä.

www.salonakvaario.fi

 

Vuohensaaresta löytyy jokaiselle jotakin

Vuohensaari Camping sijaitsee Salon edustalla olevalla saarella Vuohensaaressa. Vuohensaari on Salon kaupunginosa, joka palvelee niin matkailijoita kuin paikkakuntalaisiakin. Merellisistä maisemista löytyvät leirintäalue, majoitushuoneita, kahvila-ravintola, luontopolku, lasten leikkikenttä, uimaranta, minigolf-rata ja paljon muuta, minkä takia kannattaa poiketa tai viipyä pidempäänkin. Kahvilassa on anniskeluoikeudet ja upea aurinkoterassi, josta on näkymät merelle. 

www.vuohensaari.fi

Salon Koirahalli tarjoaa mainiot puitteet monenlaiseen koiraharrastukseen!

Hallissa on laaja ja laadukas estevalikoima (mm. täydellinen agilityestesarja, useita putkia, kahdet kujakepit, 2/2 kepit, joustokepit, minikeinu, korkeussäädettävä keinu, toko- ja PK-hyppyesteet, ruutunauhat, rallytokokyltit, Flyball-boksi..). Tilavassa hallissa on kaksi kenttää, iso kenttä 14,5mx30m ja pieni kenttä 14,5mx12m. Pienellä kentällä pohjana kumirouhematto ja isolla Saltex Verdana keinonurmi Termonova lisäjoustokerroksella. Lämpötila hallissa on talvellakin plussan puolella ja kesällä halli on miellyttävän viileä. Kesällä käytössä myös aidattu ulkokenttä n. 22mx35m agilityesteineen.

www.koirahalli.fi

© 2020 VaVi ry.       Yhteistyössä:

sponsori_2019_iso_valk.gif
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now