Jäseneksi

 

Jos olet kiinnostunut liittymään VaVi ry:n jäseneksi, täytä tästä Jäsenhakemus. Lisätietoja jäsenasioista saat jäsensihteeriltä: elisa.pekki@gmail.com. VaVi ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset, jonka jälkeen saat ilmoituksen hyväksynnästä sekä maksuohjeet sähköpostitse.

VaVi ry:n jäsenmaksut vuonna 2020: varsinainen jäsen 35 euroa ja kannatusjäsen 20 euroa. Vepekoulutuksista peritään lisäksi kausimaksu, joka vahvistetaan vuosittain hallituksen kokouksessa. Muut koulutus- ja tapahtuma- ja koemaksut vahvistetaan kunkin tapahtuman kohdalla. Lisätietoja tulevista koulutuksista ja tapahtumista löydät Tapahtumat/Kokeet-sivulta. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden.

Jäsenillä on työ- ja talkoovelvoite, joka tarkoittaa sitä, että jokainen koulutuksiin osallistuva sitoutuu suorittamaan työvelvoitteen yhdistyksen järjestämässä kokeessa/tapahtumassa/talkoissa. VaVi ry:n jäsenet saavat jäsenetuna tuntuvia alennuksia Salon PetMartin tuotteista.

Jäsenyystiedot.
 

Vepe-treeniryhmät
Vepekoulutuksia järjestetään kesäaikaan toukokuusta syyskuun alkuun. Veperyhmiin osallistuvat ovat yhdistyksen varsinaisia jäseniä. Harjoituksissa tarvitaan koko ryhmän ohjaajia (soutajiksi, hukkuviksi ja avustajiksi). Siksi harjoituksissa tulee käydä säännöllisesti. Treeneissä jokainen ohjaaja osallistuu siis myös toisten koirien kouluttamiseen. Harjoitukset järjestetään arki-iltaisin ja ne kestävät noin 3 tuntia. On tärkeää, että paikalle tullaan ajoissa rakentamaan harjoitusrataa ja auttamaan välineiden kuntoon laitossa. Samoin kuin treenien lopuksi kaikki auttavat radan purkamisessa ja välineiden pois viennissä.

 

© 2020 VaVi ry

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now